Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

10 år med psykisk krigføring mot 12 åring!

 

Neda saken ble kjent i media i inngangen til den stille uka. 12 åringen har levd ti år på Dale asylmottak. Nå skal hun deporteres! Klarer du å la være å kjempe for Neda? Her er noen av unnskyldningene du kan beskytte deg med:

I Norge har vi barnevern. De er noen ganger overivrige i å over ansvaret for forsømte barn og et grunnprinsipp står fast: barna skal ikke lastes for foreldrenes feiltrinn. For om mor ikke kan ta hånd om, om far er alkoholiker, voldelig eller i ubalanse, så straffer vi aldri barna, men hjelper dem til et nytt liv i bedre omgivelser.

I asylpolitikken gjelder ikke det. Her er din mulighet til å la være å kjempe for Neda, fordi far hennes har løyet for UDI. De har nå bevist løgnen ved at de fant et jordansk pass hos han som sa han var palestiner fra Irak. Vi som ikke har lest søknad og forklaringer vet ikke om passet ble brukt av en palestiner for å komme seg til Norge eller om faren virkelig er fra Jordan. Det skal du ikke bry deg om. Følg UDI som nå kommer til å kalle faren for kriminell. Kriminelle får ikke opphold uansett hvor god sak de har. Faren kommer aldri til å bli trodd uansett historie. Så her er din hovedmulighet for å ikke se Nada i øynene når hun sier at «jeg vil ha Norge, men Norge vil ikke ha meg.» Her er muligheten din for å glemme alt vi til vanlig tenker om barnevern. Her er det mulig å snakke om en far som skyver sitt barn foran seg. Ikke la det lønne seg å få barn mens du venter på avklaring. Send hele familien ut. Her er det bare å velge seg slagord, men vær forsiktig så du ikke ser at Nada er sandnesjente, med hele sin barndom i byen. Som på klingende gaukamål forklarer med stødig logikk om smerten hun har levd med i 10 år.

Det er et problem at asylsøkere oppgir falsk id. Dette blir mange av dem fortalt å gjøre av de som leder an på smuglerrutene. Når man da uten bisitter går i det avgjørende asylintervjuet, så er det mange som ikke blir trodd når den virkelige historien kommer frem. Det er mange som i uvitenhet har ødelagt for seg selv. Det er det fullt mulig å mene mye om og jeg treffer ukentlig folk som har kommet i en slik blindgate.

Men kan vi hoppe bukk over alt det andre viktige og sende Nada til Jordan. Et land som hun aldri har kjent, et land som nesten bukker under av massive flyktningestrømmer fra bl.a Syria. Kan vi av asylpolitiske grunner gå bort fra de dyptgående rettighetene som vi ønsker å gi alle barn? Kan være at faren skulle vært sendt ut, men kan det være at vi må la den ballen ligge og tenke barns rettigheter? 10 år i uvissheten er allerede alt for mye.

Jusprofessor Jan Fridthjof Bernt sier det meget bra på Facebook-siden Norge liker Neda – stans deportasjonen:

«Hvis noen oppfatter dette som en trussel ut fra innvandringspolitiske hensyn, bør de snarest mulig fratas etvhert ansvar for slike saker. Hvis vi ofrer vår medmenneskelighet og evne til å se det enkelte menneske, taper vi alt. Da fortjener vi ikke å fortsette vårt priviligerte liv i et tynt befolket og stenrikt land.»(sitat fra Stavrums artikkel, se kilder nedenfor)

Verdt å merke seg at familien har gått med på frivillig retur, men at det ikke har latt seg gjøre. Det er tid for opprydding. Dette kan ikke Norge være bekjent av, vi kan ikke skjule oss bak asylpolitiske argumenter. Jeg oppmuntrer deg til å reagere med å bli med i Facebook gruppa ( se under) og bli med oss i RIA i kampen for en rettferdig asylpolitikk.

Se Neda i øynene:

Hero artikkel da Neda vant pris for sitt mot

Bli med i facebook støtte gruppe her!

Gunnar Stavrum i nettavisen om saken

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Én kommentar på “10 år med psykisk krigføring mot 12 åring!

 1. Britt Nustad
  26. mars 2013

  Bra -veldig bra på bloggen igjen! Hva kan vi gjøre for NEDA?? Skjer det noe?? Tirsdag 26. Mars 2013 12:50 CET skrev "Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)" <comment-reply@wordpress.com>:

   

  a:hover { color: red; } a { text-decoration: none; color: #0088cc; } a.primaryactionlink:link, a.primaryactionlink:visited { background-color: #2585B2; color: #fff; } a.primaryactionlink:hover, a.primaryactionlink:active { background-color: #11729E !important; color: #fff !important; }

  /* @media only screen and (max-device-width: 480px) { .post { min-width: 700px !important; } } */

  voyagetolife posted: " Neda saken ble kjent i media i inngangen til den stille uka. 12 åringen har levd ti år på Dale asylmottak. Nå skal hun deporteres! Klarer du å la være å kjempe for Neda? Her er noen av unnskyldningene du kan beskytte deg med: I Norge har vi barnevern"

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: