Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Slagkraftig fra Aftenbladet

20130401-214046.jpg

Torunn Egge Roux har i en årrekke fulgt enkeltmenneskers skjebner rammet av urettferdige sider av norsk asylpolitikk. Få journalister har så mye innsikt i hvordan vi behandler asylsøkere. Igjen leverer hun en innsiktsfull artikkel som vi som leser avslag og ser inn på sakene kan underskrive på.:

Det er underlig at politkere som vet hva de er ansvarlig for istedenfor å rydde opp skrur smertekranen enda mer til. Nå gjelder det Neda og søskene, men det samme finner vi i alt for mange av sakene til lengeventende voksne og barne asylsøkere. Det er sent, men aldri for sent å vende tilbake til human behandling. Vi i RIA kommer, sammen med mange andre, til å holde på frem til Norge igjen har en rettferdig asylpolitikk. Vi er ikke for fri innvandring, vi er ikke blåøyde, men har mer detalkunnskap enn de fleste, og vi sier at nok er nok!

Her ser du artikkelen fra Aftenbladet!

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 1. april 2013 av i Enkelt skjebner, RIA i Media, SAKEN&KAMPEN.
%d bloggere like this: