Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Slagkraftig fra Aftenbladet

20130401-214046.jpg

Torunn Egge Roux har i en årrekke fulgt enkeltmenneskers skjebner rammet av urettferdige sider av norsk asylpolitikk. Få journalister har så mye innsikt i hvordan vi behandler asylsøkere. Igjen leverer hun en innsiktsfull artikkel som vi som leser avslag og ser inn på sakene kan underskrive på.:

Det er underlig at politkere som vet hva de er ansvarlig for istedenfor å rydde opp skrur smertekranen enda mer til. Nå gjelder det Neda og søskene, men det samme finner vi i alt for mange av sakene til lengeventende voksne og barne asylsøkere. Det er sent, men aldri for sent å vende tilbake til human behandling. Vi i RIA kommer, sammen med mange andre, til å holde på frem til Norge igjen har en rettferdig asylpolitikk. Vi er ikke for fri innvandring, vi er ikke blåøyde, men har mer detalkunnskap enn de fleste, og vi sier at nok er nok!

Her ser du artikkelen fra Aftenbladet!

Advertisements

Om voyagetolife

A voyagetolife: Møte med nye kulturer fasinerer meg. Jeg endres og bringes nærmere mitt eget liv. En reise pågår, reisen til liv. Slå gjerne følge! Meeting new cultures facinate me. I change and it brings me closer to my own life. A voyage has begun, a voyage towards life. Join me if you want. Rencontrer des nouvelles cultures me touchent. Je change et ceci m’emene plus près de ma vie. Un voyage a commencé, viens avec moi, si vous voulez. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 1. april 2013 av i Enkelt skjebner, RIA i Media, SAKEN&KAMPEN.
%d bloggers like this: