Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Støttegruppe for Neda er klar til kamp

Støttegruppe for Neda er nå klar til innsats. Vi i RIA støtter aktivt denne aksjonen! Bli med Heidi Bjerga og teamet hennes i støttegruppe for Neda og familien:


Neda sitter på Dale Mottak på 10-ende året. Hun blir 12 år i mai. Hun bor sammen med tre andre søsken og mor og far. De har fått avslag på oppholdstillatelsen, og står nå i fare for å bli sendt ut av landet. Familien har engasjert advokat, og anket saken.

Neda ble kjent gjennom media med uttalelsen -Jeg liker Norge, men Norge liker ikke meg. Vi som har etablert støtteruppen for Neda mener Neda og familien hører til her hos oss. Vi har derfor bestemt oss for å samle inn penger for å dekke advokatutgiftene til familien til Neda.

Vårt mål er at Neda og familien skal få bli i landet. Vi registrerer at det er mange positive støttespillere i denne saken,. Mange har kontaktet oss og ønsker å være med i støttegruppen. Vi har også hatt kontakt med andre grupper som vil bidra. Vi har stor tro på at vi skal klare å nå målet – både om at Neda og familien får bli, og at vi klarer å samle inn nok penger til å dekke advokatutgiftene.

Vi som har etablert støttegruppen er
Heidi Bjerga tlf 95 83 47 07
Knud Andreas Sømme tlf 97 53 21 13
Inger Våland tlf 41 41 99 40

Kontonr til innsamlingskontoen Støttegruppe til Neda er 3260 39 97955. Støttegruppen er registrert i Brønnøysundregisteret.

For mer informasjon, ta kontakt med medlemmene i støttegruppen.

For støttegruppen
Heidi Bjerga, leder

20130418-134221.jpg

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 18. april 2013 av i Enkelt skjebner, SAKEN&KAMPEN.
%d bloggere like this: