Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Fantastisk folkefest for sunn fornuft

20130620-103909.jpg

Onsdag 19. Juni ble en fest av et opprop for en rettferdig asylpolitikk, med særlig fokus på behandlingen av 12 årige Neda og hennes familie. Stinn brakke og tettpakket program:

Et høyt hurra til Lena, Heidi og Marius som sammen med noen av byens store artister, lydmann, appelanter og folka på Tou Scene gav oss et fyrverkeri av en festkveld. Underlig å kalle det festkveld når alvoret er så stort og vi vet det kan bli en langvarig kamp. Men festkveld ble det for en av valgkampens heteste tema. Som en sa: «Alle som burde ha vært her, var her ikke». Det hviler et stort ansvar på dagens politikere. De er nemlig i stand til å renovere norsk asylpolitikk. Til nå har de fleste vendt ryggen til lidelsen de påfører lengeventende asylsøkere. Det er på overtid nå. Det er tid for å rydde opp i gamle saker. Det er på tide å få på plass endringer som ikke skaper så mange lengeventende situasjoner. Det er på overtid. Vi er mange som krever Amnesti nå!

Bilde: Terje Høyland av Tønes i konsert.

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 20. juni 2013 av i Demonstrasjon, RIA i Media.
%d bloggere like this: