Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

KRF: Bero for asylbarnsaker

20130627-170039.jpg

Krf sin Bjrøg Tysdal Moe tar i en pressmelding til orde for å stille asylbarnsaker i bero:

FNs Barnekonvensjon bygger på prinsippet om at barns beste alltid skal komme først . Derfor fremmet Kristelig Folkeparti fredag et forslag på Stortinget om å legge alle asylbarn-saker på vent inntil det blir innført en ny forskrift som ivaretar barnas interesser bedre.

«Stortinget ber regjeringen stille saker som omhandler lengeværende asylbarn i bero til en forskrift som sikrer at barns beste vektlegges sterkere i forhold til innvandringsregulerende hensyn, er på plass», heter det i forslaget.

Tidligere denne måneden viste en opptelling som Klassekampen hadde gjort at nesten 300 asylbarn er blitt tvangsutsendt fra Norge i løpet av det siste året. Mange av barna som er blitt sendt ut, har vært lenge i Norge. Mandag uttalte Redd Barnas ungdomsorganisasjon Press at dagens forskrift må endres. Det er tilfeldigheter som avgjør om asylbarn med langt opphold får bli i Norge, mener Press.

Neda-saken og behandling av asylbarn, er ofte vanskelig på grunn av som i Neda- saken at foreldrene har gitt feil opplysninger. KrF ønsker en asylpolitikk der Barnekonvensjonen etterleves. Da må de nåværende lengeværende asylbarn få amnesti, og sentrale myndigheter må legge om behandlingsrutinene slik at asylsøknader behandles raskere, og de som ikke får innvilget opphold, må reise ut av landet.

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 27. juni 2013 av i SAKEN&KAMPEN.
%d bloggere like this: