Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Har regjeringen begynt Etiopia deportasjon?

20130704-103246.jpg

Et medlem av et av de store opposisjonspartiene fra Etiopia ble idag arrestert i Stavanger og er på vei til Trandum for utsendelse. Er det et varsel om at regjeringen akter å sende folk som diktaturstaen kaller terroisrster rett i deres hender? RIA følger saken fortløpende:
(Oppdatert 6 juli kl 18.30)

Siste nytt:

Vår venn er varetekstfengslet i fire uker. Det viser seg å være svært viktig at oppgitt adresse er reel adresse. Ingen er forpliktet til å oppholde seg hjemme hele tiden, men oppgitt adresse må være den man faktisk anser som hjemme. Juli er en god tid for ferietur til ulike deler av Norge. Det anbefaler vi for allmennhelse å gjøre nå i juli. Bor du på mottak er det viktig å gjøre det innenfor gjeldende regelverk uten å overskride dag begrensinger o.l.

Alle som vet hvem som er arrestert bør være forsiktig med å skrive navn o.l. på nettet. Vi må forvente at Politiet gjør alt de kan for å lykkes med retur. Det kan sette hans liv i fare i verste fall. Det er grunn til tro at returavtalen med Etiopia lenge har vært en prestsjesak for den sittende regjering. Ikke bli overrasket om det kommer andre aksjoner!

I returavtalen står det at avtalen gjelder med ambassaden i Stockholm. Hva konsekvenser får det for avtalen at ambassaden er nedlagt? Avtalen forutsetter at ambassaden selv må møte opp for at retur skal bli mulig? Hva konsekvens får det at London ambassaden ser ut til å nekte å sende folk?

Vi anser muligheten for flere arrestasjoner som mulig. det er dyrt å charte fly og de neste 4-5 ukene er det mulig at de vil lete etter flere. Det er en svært alvorlig tiltak regjeringen nå setter i gang. Vi snakker sende folk rett i klypene på en diktaturstat som under dekket av terrorlov putter dem de vil i den kategorien og går deretter frem nådeløst og hardt.

Vi tar ikke lett på en eneste arrestasjon og i løp av dagen er det blitt arbeidet intenst medå få på plass dyktige advokater i Oslo. Vi er nå klar til kamp mot den norske regjerings vanvidd!

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 4. juli 2013 av i Etiopia, Returavtale.
%d bloggere like this: