Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Norge lar Syria seile sin egen sjø!

20130905-090720.jpg

Vi sammenligner oss med våre naboland kun når det passer oss selv. Stemmer det? Det kan virke slik i møte med de enorme flyktningestrømmene ut av Syria

100.000 vis har lille Jordan tatt imot. Landet står i fare for å knekke sammen, men fortsetter likevel å ta tak i den fryktelige krisa som det syriske folk befinner seg i. Hundrevis kan gasses ihjel, men fremdeles tar ikke Norge sin del av ansvaret. Sverige gir alle syrere i deres land umiddelbart og permanent opphold. I første omgang 8000! Norge avventer.

Hva grunnverdier er det som ligger bak den norske politikken? I andre saker sendes folk ut med begrunnelsen: alle som virkelig trenger beskyttelse skal få det. Det som skjer i Syria er ikke nok. Tar vi på alvor den praksis som Norge nå utvikler så skal du ha svevet mellom liv og død og kunne bevise det, for at vi skal kunne vurdere opphold. Og selvsagt må du komme her på lovlig vis. Ha med deg alle papirene, ikke falsk id. «Ja men ambassaden er brent ned eller stengt?» Spiller ingen rolle?» Ja,men hvordan skulle jeg klare å komme til Norge på lovlig vis?» Jeg vet hvor mange ganger jeg må vise passet mitt når jeg flyr til er annet land. Smuglerrutene er eneste vei, så lenge Norge ikke utnytter FN’s kvoteflyktninge ordning bedre. Hos smuglerne er det dyrt, farlig og man læres opp til å kaste id o.l.

Hva om Norge finner frem dugnandsånden? Hva om vi som folk åpner våre hybler og leiligheter for å i fellesskap gå forbi Sverige i å hjelpe det syriske folk? Hva om vi ofrer litt og ber FN gi oss 10.000 syrere? Fordelen med kvoteflyktning er at asyljobben er gjort. Da sparer vi enormt med tid, frustrasjon og penger og kan settes alt inn på en vellykket integrering.

Av: Terje Høyland
Styreleder RIA

Kilder: http://www.dn.se/nyheter/varlden/alla-syriska-flyktingar-far-stanna/

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 5. september 2013 av i SAKEN&KAMPEN.
%d bloggere like this: