Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Ikke rør, det er vårt!

Båt etter båt, fylt til randen tar ut fra nord afrika’s kyst. Folk er så i behov for endring at de er villig til å sette liv i fare til en prislapp som ofte stiger opp til 50.000kr. Bare siste dagene er 300 omkommet utenfor Europas kyst. 107.000 har i fjor krysset Aden bukten, noe tilsvarende prøver seg over Middelhavet. Det er jo direkte frekt å ønske seg til vårt kontinent. De må jo forstå at det er vårt:

20131108-201614.jpg

Ingebrigt Steen Jensen skrev på sin facebook:
«33.000 arbeidsinnvandrere er meldt kommende år, og Civita-leder Kristin Clemet er bekymret. «Det blir flere å dele oljeformuen på», uttaler hun. Fy fader og – også den da, som er BARE VÅR. Den oljen gode nordmenn selv har lagt i havbunnen gjennom nasjonal dugnad i 60 millioner år, og som derfor tilhører oss og bare oss. Hva blir det neste? At noen syriske barn som har overlevd angrep med kjemiske våpen skal komme hit og belaste det norske Helsevesenet? Det er VÅRT, hører dere! Alt sammen er VÅRT. Hold dere unna.»

Vi står fremfor betydelige utfordringer hvor eneste vei er at vi rike må dele, åpne opp og gi plass. Både for å løse klimakatastrofen og fattigdomskrisa. Begge kriser vil kraftig føre folk ut på vandring Enten så står modige ledere frem som våger å lede i en svært krevende prosess ellers så presser det seg frem. Sannsynligvis så avvises det hele med argument som at om vi går ned i velstand så blir alle fattige. I dypet ligger en tanke om at alt vi har er vårt og ingen har krav på å ta det fra oss.
Minner mye om de adlige som festet på Versailles slottet mens hele Paris sultet ihjel.

Har tidligere stått på trykk på voyagetolife bloggen.

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 12. oktober 2013 av i SAKEN&KAMPEN.
%d bloggere like this: