Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Appelant arrestert i Etiopia

En av våre hovedgjester, Yilikal Getnet, til lørdagens demonstrasjon er satt i husarrest. Han skulle møte norsk UD og delta på den store folkefesten i Stavanger på lørdag kl 13. Vi har mistanker om at Blue Party lederen sin telefon har vært overvåket og idet han skulle reise til flyplassen ble han satt i husarrest.

20131114-173248.jpg

Vi er rystet, men ikke overrasket. Dette er nok et bevis på hvordan etiopiske myndigheter knebler folket. De kaller seg demokrati, men det er i beste fall i navnet. Igjen stoppes politiske ledere på måter som bryter med menneske rettighetene.

På lørdagens stor demonstrasjon kommer det likevel andre etiopiske ledere for å be norske myndighter annulere returavtalen til diktaurregjeringen i Etiopia. I snart to år har vi i RIA krevd at norske mynidighter må rydde opp for de lengevendtende etioperne. De fleste av 331 har ventet i 5-18 år på en avklaring. Det gir ikke mening. Vi ble sjokkert da svaret til norske myndighter var å etablere en svært vag returavtale, uten tydelige krav til god behandling av de retursendte, en avtale gjort med landets fryktede etterretningspoliti.

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 14. november 2013 av i Demonstrasjon.
%d bloggere like this: