Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Et hån mot Norge

20131202-160039.jpg

Når samme fyr som alene gav Neda og familien siste avslag er den samme, som etter å ha tapt i norsk rett, skal vurdere om det er gjort feil i forrige vurdering, så vitner det om et skrikende behov for endring av norsk asylinstitutt. Når samme mann, helt alene, på tross av tingrettens mange argumenter, basert på helsefaglige fagpersoners vurdering, gir nytt avslag, er det et hån mot Norge.

Jeg kjenner jeg mister fatningen, blir dypt oppgitt. Så får vi vel summe oss litt på beste norske vis og se hvordan vi kan si tydelig ifra om at dette vil vi ikke ha noe av i Norge. Det er på tide å legge stolthet bort, legge til side at foreldrene gjorde noe galt og så ordne opp for barna.

Trumfer alt!
UDI har igjen spilt kortet som trumfer alt annet. Når de går tomme for argumenter, når retten gir dem feil, når barnekonvensjonen taler dem imot, så kan de alltid spille det totalt trumfende innvandrinskpolitiske kortet sitt:
«Selv om barnas tilknytning gjennom langvarig opphold og det samlede hensyn til barnas beste tilsier at det gis en oppholdstillatelse, har UNE kommet til at de innvandringsregulerende hensynene veier tyngre i denne saken,» sier UNE-direktør Ingunn-Sofie Aursnes, til NTB

En ting er sikkert. Vi verken kan eller vil gi opp! Neda skal hjem! Norges ære står på spill og barns rettigheter er ikke tatt på alvor!

Terje Høyland
Styreleder RIA

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 2. desember 2013 av i Enkelt skjebner, SAKEN&KAMPEN.
%d bloggere like this: