Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Yalda vant igjen i retten

20131204-181325.jpg

Yalda saken kan likne på Neda saken. Etter å ha vunnet i retten, lot UNE likevel ikke familien få opphold. Idag falt ny dom og igjen vinner familien.

Dette melder NRK i ettermiddag. Advokat Humlen er forsiktig i sine forhåpninger. Til det har Une vist lite vilje til å ta inn over seg rettens kjennelser som et element i å gi opphold.

Også denne saken, mener vi krever at politikerne nå gir UDI/UNE nytt lovverk som omsider gir barns beste rang foran innvandring politiske hensyn. Det er vanskelig å forstå at politikerne kan leve med de scener som nå utspiller seg i Norge. Det er uholdbart at man igjen og igjen må trekke Norge for retten for å få opphold. Det er kostbart og bør være unødvendig.

En gjennomgang av det norske asylinstituttet er et viktig element i å gi Norge en rettferdig asylpolitikk. Igjen påpeker vi at spesielt første fasen av asylprosessen krever forberdringer, samt en tydelig definisjon av forholdet mellom ansvar for mennesker og det tilbakevendende asylpolitiske trumfkort. Det gjelder opp mot barns beste, men også opp mot uavklart lengeventende situasjon. I begge tilfeller må et humanitært aspekt føre til at vi rydder opp i saker som har gått uavklart for lenge. Både for barns beste og for lengeventende voksnes ve og vel. Vi må i noen tilfeller «stoppe mens leken er god». Vi kan ikke se på at folk tar sitt eget liv i desperasjon, at barn utsettes for tøffere psykisk belastning enn krigshandlinger de har flyktet fra.

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Én kommentar på “Yalda vant igjen i retten

  1. Solveig Nårstad
    4. desember 2013

    Jeg har et håp om at Yalda kan få bli nå. Hun er i landet i likhet med Nathan. Da kan det være at UNE kan gi samme begrunnelse for ikke å anke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 4. desember 2013 av i Enkelt skjebner.
%d bloggere like this: