Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Innstramninger i asylpolitikken

Regjeringen begynner nå innstramninger i asylpolitikken. Dette kan bære veldig galt avgårde uten at man gjør noe med asylprosessens første fase. Igjen og igjen vil vi advare mot å begynne i feil ende:

20140204-154136.jpg

Vi trenger ikke å gå i detaljer igjen. Mye av våre anliggender om den første fasen er redegjort for i andre artikler her på RIA bloggen.
En varslet lovenedring vil vi advare mot. Ikke først og fremst p..g.a av en instramning i ankemulighetene, men fordi systemet skaper stor fare for at man gir avslag på feil grunnlag og fordi anken som rettes til UNE behandles av folk som er de samme eller står for nær de som i UDI har gitt det første avslag.

Så lenge det ikke er gjort betydelige endringer i dette så vil alle innstramninger forverre en allerede problematisk situasjon. For hver innstramning øker vi sjansen for å gjøre oss skyldige i brudd på internasjonal rett. Vi tar altså for stor risk allerede og innstramninger øker risikoen for alvorlige feil.

Vår oppfordring til regjeringen er altså: begynne med å fornye asylprosessens første fase!

Lov endrings forslag finner du her!

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 4. februar 2014 av i Uncategorized.
%d bloggere like this: