Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Vi går inn i en røff asyltid

20140213-231725.jpg

Det er grunn til å tro at denne våren blir brutal for mange asylsøkere. Regjeringen er i sluttfasen i forhandlingene med KRF/Venstre om en ny asylpolitikk. Det er få tegn på noe annet enn innstramning, det kan fort føre Norge inn i en situasjon hvor vi gjør nye overgrep overfor folk med beskyttelsesbehov. UDI vil hardnakket hevde at alle med reelt beskyttelses behov får bli. Problemet er at den lista ligger veldig høyt og at UDI i alt for mange saker egentlig ikke vil og kan vite om de tar asylsøkerens beskyttelsesbehov nok på alvor.
Hovedproblemet er at den første asylfasen er alt for tilfeldig. Det skyldes at asylsøker ikke får gode rådgivere med seg til og før første asylintervju, det skyldes for lite innsikt i kulturelle utfordringer og det skyldes at de innvandrinsk politiske hensynene er trumfkortet man kan spille når man går tom for gode argumenter eller blir satt fast på tidligere begrunnelse. Det ser mørkt ut fremover, med mindre Venstre/KRF klarer å få regjeringen med på en akutt nødvendig endring av den første asylfasen. Er spent på om KRF og Venstre sin sjel ryker på samme måte som AP mistet kontakten med sin identiet under sin regjeringstid. Og i kulissene runger nettdebattenes rop mot asylsøkerne som kan minne om påskedramaets «korsfest, korsfest! » For mange av konvertittene er faren betydelig for at de varsla tvangsutsendelsene blir nettopp det!

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 13. februar 2014 av i SAKEN&KAMPEN med stikkord , , , , , , , , , , .
%d bloggere like this: