Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Norge har IKKE en Rettferdig Asylpolitikk

Vi i Rettferdighet i Asylpolitikken (RIA) har sett det så alt for mange ganger, men har jo ikke den kompetanse som advokater har. Det Advokatforeningen nå legger frem er alarmerende og trenger politisk inngripen. Vi kan ikke fortsette å la Udi/Une gå løs på egenhånd uten tydelig opprydding av et urettferdig asylinstitutt. Det er rett og slett ikke forsvarlig lenger å fortsette med dagens asylpolitikk. Her leser du advokatforeningens knusende dom over norsk asylpolitikk:

«Utlendingsnemnda (UNE) er blitt en stat i staten. Et overveldende flertall av asylsaker blir avgjort av nemndleder alene. UNE fungerer ikke som et «domstollignende organ», slik det var ment å være. Det blir fattet feilaktige vedtak på løpende bånd uten at sakene blir rettslig prøvet. UNE mangler barnefaglig kompetanse, og situasjonen for lengeværende asylbarn er prekær.
Dette er bare noen av de graverende konklusjonene til Advokatforeningens aksjons- og prosedyregruppe i evalueringen av syv års arbeid med asylsaker. Hadde UNE vært et hvilket som helst annet forvaltningsorgan, ville det vært ramaskrik etter en slik dom fra et så kompetent fagmiljø.
Men jeg har ikke hørt et knyst fra ansvarlige politikere. UNE er blitt en hellig ku, som politikerne ikke tør å røre. De bekrefter dermed funnene.»

Se hele saken her publisert av dn.no

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Én kommentar på “Norge har IKKE en Rettferdig Asylpolitikk

 1. Roba Pawelos
  29. juni 2014

  Ingen Oromo har konstitusjonell eller juridisk beskyttelse mot grusomhet av TPLF / EPRDF regime.
  15 mars 2014
  Av Qeerroo
  i Oduu / Nyheter
  Legg igjen en kommentar
  Av Roba Pawelos | 13 mars 2014

  Roba Pawelos

  Roba Pawelos

  Et land er ikke om sine ledere, men av dets folk. Det sier seg selv at folk er den symbolske speil av deres nasjon. Det er nøyaktig hvorfor utlendinger spesielt utviklingspartnere vurdere og evaluere en nasjon gjennom sitt folk. Med andre ord, glade mennesker er statsborger av ikke bare en fredelig og lykkelig nasjon, men en som aksepterer prinsippene om demokrati, rettsstat og menneske og folks rett. På kontrast, knust, engstelige og ulykkelige mennesker er undersåtter av diktatoriske, ufølsom og brutale regimer. Slike folk er frarøvet sin menneskelighet og identitet gjennom systematisk trakassering, trusler, ulovlig frihetsberøvelse, ekstra rettslig drap og forsvinning av lederne som forvandlet seg til skaperne av menneskeliv eller herrer. Den største Oromo nasjon i Etiopia gjennom 22 år med TPLF / EPRDF undertrykkende lederskap har blitt en nasjon hulkende i mørket. Man trenger ikke å være en rakettforsker for å finne ut dette. Alt som trengs er en nærmere titt på noen Oromo i ansiktet. Historien er den samme på alle ansiktene: frykt, usikkerhet, og en uslokkelig tørst etter frihet. Den urovekkende melodi av hulk, i mørket ekko rytmisk, ønske om å bryte fri fra TPLF diktatoriske sjakler.

  Horn afrikanske regionen i Etiopia er hjem til bare 90 millioner mennesker, er det også hjem til en av verdens mest hensynsløse, og eksentrisk, tyranniske regime. TPLF / EPRDF er avgjørelse nasjonen spesielt Oromo med jernhånd de siste to tiårene, og likevel går videre. Dagens dissenser i Oromia blir ofte trakassert, arrestert, torturert, drept og satt gjennom humbug prøvelser, mens folket er holdt i en konstant tilstand av terror gjennom tett mediekontroll, som gjentatte ganger rapportert av flere menneskerettighetsgrupper. Det har vært lenge siden Woyane regjeringen forbyr mest utenlandske journalister og menneskerettighetsorganisasjoner og frivillige organisasjoner fra å operere i landet for det formål å skjule sin brutale styresett fra verden. Mens folket i Etiopia er å være i terrorisert av TPLF gjenger, er de vestlige makter likevel å se på landet som en veldig strategisk sted for å bekjempe den såkalte terrorisme i horn afrikanske regionen. Men I dagens Etiopia; som en Oromo, kan ingen snakke ut mot diktaturet i landet. Du kan bli drept. Du kan bli arrestert. Du kan holdes i fengsel i lang tid. Eller du kan forsvinne i løse luften. Ingen vil hjelpe. Skremsel, plyndring ressurser Oromo og Evicting Oromo fra sine gården lander har blitt rekkefølgen av dagen overalt tvers Oromia.

  Ingen Oromo har konstitusjonell eller juridisk beskyttelse mot drapet maskineri av TPLF verdipapirer. Den nylige murdering av Tesfahun Chemeda i kallitti fengsel er en sak bok av den nåværende situasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 29. juni 2014 av i RIA, SAKEN&KAMPEN.
%d bloggere like this: