Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Stopp retur til Palestina!

I lørdagens Stavanger Aftenblad kan du lese «Åpent brev til Statsministeren» fra mangeårige styremedlem i RIA, Brit Nustad. På en glimrende måte setter hun fokus på at Norge nå må slutte å trosse FN sine anbefalinger mot asylretur til Palestina:

Umenneskelig å be palestinere i Norge om å reise hjem i uoverskuelig framtid!

Palestinere i Norge som har fått avslag, må få bli. Forholda i Palestina har lenge vært ulevelige, og FN sier at ingen må returneres dit. Nå trappes konflikten opp vesentlig og Hamas skal knekkes. Ikke bare medlemmer, men også deres storfamilie, venner og bekjente og folk som er mistenkt for å sympatisere med Hamas er erklærte terrorister og forædere.

Daglig opplever sivile palestinere både på Gazastripen og Vestbredden systematiske angrep på deres eiendommer, kjøretøy, forretninger, brønner og andre eiendeler konfiskeres eller ødelegges. Massearrestasjoner og drap, også på barn, er dagligdags.

Nå må UNE reagere og fatte enkeltvedtak som gir palestinere rett til å få skattekort tilbake slik at de kan forsørge seg selv i Norge. Om nødvendig må Statsminister Erna Solberg komme på banen.

Stavanger 03.07.2014
Brit Nustad, styremedlem i RIA (Rettferdighet i asylpolitikken)

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Én kommentar på “Stopp retur til Palestina!

  1. Aurora
    7. oktober 2014

    Veldig bra skrevet -men man glemmer de palestinske flyktningene som kommer fra andre steder enn Gaza/Vestbredden, og da særlig de som har flyktet fra Gulfen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 5. juli 2014 av i Palestina, SAKEN&KAMPEN.
%d bloggere like this: