Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Godt fokus fra media når UDI avsløres av RIA

Bruken av statistikk er så grell at det setter UDI i en svært negativt lys. De sjalter og valter med 150-200 mennesker og slipper unna med å bruke statistikk akkurat som det passer dem. Det er et studie i medierådgiving når løgn skjules med: «Dette illustrerer uforutsigbarheten på asylfeltet. Det er politisk bestemt at vi skal ha et fleksibelt mottakssystem i Norge»
tilbake sitter fedre som sendes til Bergeb som er skilt fra sine barn på Bryne. Tilbake sitter folk under betydelig press som nå mister det lille som gav mening i en tøff hverdag. En uutholdelig letthet kan UDI utvise uten å måtte ta menneskelige hensyn. At man i tillegg frem til en evnt nyåpning av Stvanger mottak også mister mulighet til å benytte det gode frivillige apparat som er bygd opp i Stavanger gjør avgjørelsen enda mer alvorlig. Dette er slett forvaltning. Det manglet ikke info fra oss for å kunne stoppe i tide. Men UDI tar aldri feil. Selv paven tar mer feil enn UDI.

20140711-152020-55220429.jpg

Se Rogalands Avis om saken her!

Se NRK radio og tv omtale her

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 11. juli 2014 av i RIA i Media, UDI.
%d bloggere like this: