Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

I dag starter Neda saken i tingretten for andre gang

Første gang tapte Norge soleklart i retten. UDI/UNE anket ikke dommen, men opprettet ny asylsak, hvor en person vurderte saken igjen og gav avslag. Nå prøves saken igjen. Hvordan forstår vi dette? NRK har laget et glimrende artikkel som hjelper deg til å forstå!

RIA tok initiativ til å opprette støtteforeningen for Neda og er stolt over hvordan gruppen ledet av Heidi Bjerga har håndtert denne saken. Det er en prinsipiell sak hvor barna har krav på en selvstendig vurdering, uavhengig av hva foreldrene har gjort. Tenk deg at barn i Norge ikke skulle få hjelp fra barnevernet fordi en av foreldrene hadde gjort noe dumt? Tenk om Nav skulle frata barna i en familie muligheten til skolegang, fordi faren havnet i fengsel? Barn har selvstendige rettigheter og det må og skal gjelde for asylbarna også. Av ca 1200 asylbarn i Norge har ca. halvparten ventet fra 3-12 år. Et fåtall av disse kommer inn under engangsløsningen.

Neda saken er viktig for Neda og søskene, men også viktig for alle de andre som utsettes for et press som ingen barn skal utsettes for i Norge.

RIA anbefaler støttegruppa. Du finner dem her på Facebook!

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 8. september 2014 av i Enkelt skjebner, RIA i Media, SAKEN&KAMPEN, UDI.
%d bloggere like this: