Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Hvorfor lytter ikke Ap til Auf (Åpent brev)

Mange asylbarn er norske- de er våre barn også !
80 lengeværende asylbarn ble deportert fra Norge i 2014. Dette har rystet mange og flere stortingspolitikere ønsker å hente barna hjem. Men ikke Helga Pedersen og Arbeiderpartiet (AP). Hun uttalte til Tv2 11.02 at de som er sendt ut, ikke skal få prøvet saken sin på nytt. Ny forskrift som vektlegger barnets beste kan ikke gis tilbakevirkende kraft.
SynesHelga Pedersen at Anders Anundsen og Frp gjorde rett da de sørget får å uttransportere et stort antall barn sist høst? Er det greit at lengeværende barn- norske barn – blir sendt til Afgahnistan og må leve der som internt fordrevne flyktninger?
Lengeværende barn som har sin identitet i Norge, har norsk som mormål, er elever og har hele nettverket sitt her, opparbeider seg selvstendige rettigheter i Norge. De har rett til å få prøvet sin sak som selvstendige rettssubjekter. Disse barna trenger ikke beskyttelse her, men har rett på opphold pga. sin tilknytning til Norge. Er det greit at barns rettigheter ikke blir respektert , Helga Pedersen?

Hvorfor lytter ikke AP til AUF ? De arbeider for en mer rettferdig og solidarisk asylpolitikk internt i partiet. Leder i Rogaland AUF og ungdomskandidat til valget i Stavanger hadde en klok kronikk i Rogalands Avis 09.02. AUF vil at rettferdighet skal være det bærende prinsippet i asylpolitikken. Slik er det ikke nå. Lytt til ungdommen, Helga Pedersen!!

Brit Nustad, styremedlem i RIA, Rettferdighet i asylpolitikken
Tlf. 97536825
Stokkav.21, 4024 Stavanger

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 11. februar 2015 av i Asylbarn, Hvorfor?, SAKEN&KAMPEN.
%d bloggere like this: