Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Viktig seier som koster! Kan du hjelpe?

Masoud Panahi Tootshami – ble innvilget oppholdstillatelse etter støttegruppas enorme innsats og kamp. Nå forleigger det en regning fra advokat som vi trenger din hjelp til:

Kurdisk-iranske Masoud ble kjent for alle lesere av Stavanger Aftenblad i en stor reportasje om ham 11.10. 2012. under overskriften – Asylsystemet ødelegger folk. Han kunne gjerne ha utstøtt et skrik som i Edvard Munchs berømte bilde i Nasjonalgalleriet i Oslo, men etter en lang og strevsom ørkenvandring i ingenmannsland fikk han endelig i september 2014 innvilget oppholdstillatelse av sterke medmenneskelige hensyn.

Det har kostet– ikke bare i tid og krefter– men også i penger. Svært mye er blitt dekket inn ved frivillig innsats av nettverket rundt ham for en rettferdig asylpolitikk, som reisen til Oslo og den iranske ambassaden for å søke om pass. Kravet for å få opphold på humanitært grunnlag er særdeles strengt, og vi så ingen annen utvei enn å la en advokat føre saken for ham ovenfor Utlendingsdirektoratet. Det endte med et lykkelig resultat, men … også med en faktura pålydende kr. 29.750 med forfall 02.03.2015 som jeg står personlig ansvarlig for.

Jeg vil bli særdeles glad og takknemlig for all hjelp og støtte til dekning av denne betydelige kostnaden. Bidrag kan gis over en spesielt opprettet bankkonto Masoud – Kronerulling nr. 9710 26 95287. Oppgi gjerne e-postadresse, og jeg vil informere om hvordan innsamlingsaksjonen forløper.

I mellomtiden gjør Masoud det han kan for å bli integrert i det norske samfunnet med et brennende ønske om å yte noe tilbake. Han går på norsk- og samfunnskunnskapskurs, og han er klar til selv aktivt å søke etter en leilighet straks Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) har pekt ut en mottakskommune til ham. Hans mål for framtiden ligger fast: Igjen å kunne åpne legepraksis som spesialist i indremedisin. Lik den han måtte forlate i Teheran for over 11 år siden.

Stavanger 10.02.2015 Christian W. Holst

Medlem i Rettferdighet i asylpolitikken (RIA) og Foreningen av tolvte februar

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 11. februar 2015 av i Enkelt skjebner, Kronerulling, UDI.
%d bloggere like this: