Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Konvertitt utredning holdes hemmelig

Fra pålitelig hold får vi beskjed om at utredning om konvertittene er levert, men holdes hemmelig. Beksjeden er at «Justisdepartementet vil be UDI og UNE også se på saken – så vil en samlet rapport komme i første del av mars.»

Da er faren stor for at man velger ut hva man vil gjøre kjent og kan sause det sammen med vurderinger fra Udi og UNE. Deres vurderinger har vi mer enn nok av i konvertittsakene!

Hvordan skal en slik samlet rapport kunne bli uavhengig?
Hvorfor tar justisministeren et slikt grep? Hva vil han skjule?
Tilliten er ikke sterk etter det spillet som er bedrevet asylbarnsaken og dette er sterkt urovekkende.

Vi krever ikke mindre enn at den uavhengige rapporten legges frem i sin helhet og i full offentlighet. Alt annet vil bli oppfattet som et signal om at man holder noe hemmelig.

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Én kommentar på “Konvertitt utredning holdes hemmelig

  1. Bjørg Irene Karlsen
    16. februar 2015

    Mennesker som ikke blir trodd og som klarer etter en tvangsretur og ligge musestille i hjemlandet til de klarer å finne en vei ut igjen av landet, blir ikke trodd i Norge når de sier de er kristne. De utsettes for en forferdelig risiko når de sendes tilbake til Afghanistan eller Iran. Jeg har fulgt tett på returnerte personer og jeg kjenner jeg blir sinna når jeg ser den praksisen som er i Norge, hvor forståsegpåere uten religiøs kompetanse i UDI og UNE overprøver de som faktisk kjenner personene og har opplevd hvordan de har kommet til sin nye tro og det nye livet som kristne.

    Heldigvis finnes det mulighet å komme ut for noen,men hva skjer med de som ikke klarer det, som ikke har penger, venner eller rekker å komme seg i skjul. Da blir Norge bøddelen som får ødelegge deres liv!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 16. februar 2015 av i Konvertitter.
%d bloggere like this: