Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Felles asylpolitisk plattform søkes

Jeg gleder meg til den dag da asylsøkeres ve og vel ikke blir gjenstand for stemmesanking. Det er her den inhumane behandling av mennesker starter og som på sikt vil gi Norge et ufyselig stempel av menneskeforakt. Bare det å la 330 etiopere gå uten fremtid i 10-18 år er et eksempel! Om litt under 5 år da f.eks syrere med integrerte barn skal rives ut av sin norske hverdag, etter 4-5 år med beinhard jobbing for å lære seg norsk språk og kultur kommer til å bli nye ramaskrik. Vi trenger positiv, gjennomtenkt og human felles asylpolitisk plattform for å kunne fokusere på den viktige integreringen istedenfor å påpeke inhuman asylbehandling.

  

Høyresiden kristen konservative ståsted har i seg løsninger for et godt kompromiss. Selv FRP påroper seg kristne verdier og har alt som skal til for å delta i denne prosessen! 

Arbeiderpartiets likhets og solidaritetstenking legger gode føringer for en god plattform. Ap kan være det partiet som tar det første steg. Allerede på årets landsmøte kan en slik vilje signaliseres som en mulig invitasjon til de andre partiene. 

Venstre sidas kamp for mennesket og humaniten er et verdikompass for at den fellespolitiske løsningen vil bli god.

Alt ligger til rette for å gjøre som Sverige og ta asylpolitikken ut av den politiske dragkamp. Det er altfor mange menneskeskjebner involvert til at vi kan tillate oss en fortsatt stemmesaknings politikk! 

Ja til felles politisk løsning for asylpolitikken! 

Styreleder i Ria,

Terje Høyland


Illustrasjonsfoto: Terje Høyland

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 12. april 2015 av i Hvorfor?, RIA, SAKEN&KAMPEN.
%d bloggere like this: