Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Da er Eritrea galskap bekreftet

Det er seriøse forsøk fra regjeringen å etablere returavtale til et av verdens mest berykta land. Eritrea er det landet som 25% av Middelhavs flyktningene kommer fra! Nå tror FRP statssekretær Kallemyr at han kan inngå en trygg og realistisk avtale med det samme tortur styret. Det er så man må klype seg i armen og lure på om det er 1. April. 

Eritrea komiteen, ledet av Finn Våge reagerer kraftig. I deres pressemleding står det:

Hvorfor er det ugreitt å sende lastebiler til skrekkregimet i Eritrea, 

Mens det er ok å sende kritikker av regimet tilbake? 

Eritreakomiteen, ledet av Finn Våge, har vært imøte med statssekretær Jøran Kallmyr som på vegne av regjeringen jobber med en returavtale med skrekkregimet Eritrea. Når vi ser hvordan Stortinget nå reagerer på at lastebiler er solgt til Eritrea, er det enda mer sjokkerende at man vurderer å sende mennesker i klypene til regimet. Ingen andre land gjør det. Da Danmark vurderte det ble det så mye oppstand at regjeringen trakk forslaget. 

Vi i Eritreakomiteen er både etnisk norske og eritreere.  Vi mener regjeringen er på ville veier i sin håndtering av returavtale og mangel på langsiktige tiltak for å stanse Middelhavskatastrofen ( der ¼ av de som flykter er eritreere) 

Se NRK innslaget her!

  

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 14. mai 2015 av i Eritrea.
%d bloggere like this: