Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Neda i nok en rettsak

Saken til lengeventende asylbarna i familien til Neda skal til retten igjen. Nå vil det vise seg om ny forskrift om asylbarn bare var spill for galleriet eller om det har skjedd en reel lovendring. Støttegruppa for Neda skriver: 

«neste uke er det tid for tredje runde i retten for Neda og familien. 13. oktober starter behandlingen i Lagmannsretten, og vi i støttegruppen håper virkelig at Neda og familien nå får det eneste rette svaret fra dommerne – velkommen hjem, dere skulle aldri vært sendt ut av landet!

Det er satt av tre dager til behandlingen. Det er avgjørende dager for familien, og vi vet at de lengter hjem. Vi vil ta en prat med dem før tirsdag, slik at de vet at vi alle er der for dem fortsatt.

Jeg legger ved kontonr til advokatkontoen. Det er 3260 39 97955 Støttegruppen for Neda. Vi trenger fortsatt støtte slik at vi kan betale advokaten for oppdraget.

Saken ledes av landets mest erfaren asyladvokat, Arild Humlen:

  

Bilde fra Aftenbladet.no

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 7. oktober 2015 av i Asylbarn, Enkelt skjebner.
%d bloggere like this: