Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Åpent brev til Listhaug

Sylvi Listhaug, jeg viser til ditt innlegg i Stavanger Aftenblad lørdag 12.2. ”Nestekjærlighet i praksis”, hvor du bl.a. sier: ”Dersom vi ikke lykkes med integreringen, vil den norske velferdsmodellen bli utfordret.”

Vi må lykkes med integreringen, det er enormt viktig! Så godt da at vi har fått et nytt departement med en integreringsminister som kun skal konsentrere seg om dette! Men hvorfor gjør du ikke som din kollega Ketil Solvik-Olsen, som melder fra om alt han utfører på Twitter. Gjør det samme som ham med alle de gode integreringstiltakene du sikkert har planlagt og begynt å iverksette! Vi ser nemlig svært lite til hva du gjør på den fronten.

Skal integreringen lykkes, må den starte med én gang, vet vi jo. Hvor er integreringstiltakene?

Vi ser er at du er opptatt med å forsvare din innstrammingspolitikk. Vi hører at du er redd for dine barns framtid, men ærlig talt, er du ikke bekymret for alle de traumatiserte flyktningbarna i landet vårt som har umiddelbart behov for trygghet og omsorg?

Du brukte ikke lang tid på å lage 40 punkter for innstramming av asylpolitikken. Nå vil jeg be deg, integreringsminister, om å produserer gode integreringstiltak – gjerne 40 punkter, takk! Det er da vel minst like viktig som innstrammingen!

Med vennlig hilsen, Lene Høigård

Reklamer

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 20. februar 2016 av i RIA, SAKEN&KAMPEN, Uncategorized.
%d bloggere like this: