Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Demonstrasjon fre 3. feb. kl 16, Stavanger torg. La Mahad bli!

Rettferdighet i asylpolitikken, RIA er medarrangør, og vi vil også holde appell!  Håper å se deg på Stavanger torg fredag 3. februar kl. 16.00

La Mahad bli!.jpg

LA MAHAD BLI – NOK ER NOK!

Demonstrasjon mot at Mahad skal fratas sitt norske statsborgerskap. Vi sier nei til Listhaug og regjeringens rasistiske og umenneskelige politikk! Gi tilbake Mahad sitt norske statsborgerskap!

Kom på Stavanger Torg kl 16 på fredag 3. februar og vis din motstand !

Bakgrunn:
Mahad har jobbet som bioingniør i 9 år. Han kom til Norge som 14 åring og fikk norsk statsborgerskap i 2008. Siden sommeren 2014 har han kjempet en kamp mot utlendingsmyndighetene UDI og UNE. Utlendingsmyndighetene har bygget opp en sak mot han på feilaktigheter, indisier og spekulasjoner. Han har kjempet en over 2 års kamp for retten til å beholde sitt norske statsborgerskap og saken skal for retten i februar 2017.

Kampen for rettferdighet og rettssikkerhet har kostet mye og 20.januar mister han arbeidstillatelsen sin. Han har så langt hatt saksomkostninger på nesten 300 000 kr, og skal ut med ytterligere ca 60 000 kr før rettssaken starter. Om kampen avsluttes i første rettsinstans vet vi ikke.

Han har behov for økonomisk hjelp, og ber med dette venner og venners venner om å sette i gang en kronerulling for han slik at han kan gjennomføre en rettferdig behandling av sin sak.  De som ønsker å støtte han økonomisk kan enten vippze til mobil nr:98 84 08 26 eller overføre penger til kontonr: 0536 43 65839.

Mange som er rammet av regjeringens vedtak om tvangsretur av opptil 1600 somaliere med innvilget opphold, har ikke ressurser til å gå rettens vei. Det har han. Dersom han vinner saken, kan det være et signal til den norske regjering om at vedtaket ikke er lovlig juridisk sett. Det kan føre til at de trekker tilbake vedtaket i disse sakene.

Når han har vunnet sin sak, noe vi tror og håper han gjør, vil alle som har hjulpet få sine bidrag tilbakebetalt.

Vi ber om at dere også videreformidler hans rop om hjelp og blir med oss å lage en stor demonstrasjon for ham fredag 3. februar kl 16 på Stavanger Torg.

LA MAHAD BLI ! NOK ER NOK !

Ta gjerne med egne plakater om dere får mulighet til å lage det.

Vennlig hilsen,
Nye SOS Rasisme Stavanger

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 30. januar 2017 av i Arrangement, Bli med, Demonstrasjon, Kronerulling, Uncategorized.
%d bloggere like this: