Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

Neda saken kan havne i retten!

RIA, sammen med bl.a 12/1 har jobbet med å få saken til Ibrahim familien på sakskartet.
Idag kan vi endelig gå ut med at støttegruppe og advokat er på plass i nok en asylsak som ryster Norge

20130411-211748.jpg

Sv politiker i Sandnes, Heidi Bjerga leder støttegruppa. Med på laget trer nå den meget erfarne advokaten Arild Humlen. Han er bl.a kjent for den som førte Nathan saken til seier. Til nettavisen sier han: «det er åpenbart at familien skal få opphold fordi saksbehandlingen har tatt så lang tid som den har og Neda har rukket å bli norsk.

– Dette er en av de mest ekstreme sakene av de mange sakene om asylbarna, sier Humlen.»

Norge rystes av sak etter sak. Halfdan Sivertsen kom tidlig på banen i Neda saken og dedikerte «Sommerfugl i Vinternatt» til den tapre Neda. Sammen med snart 2000 andre nordmenn kreves det en snarlig opprydding i denne saken.

Det er ikke rett at et barn utsettes for et råkjør i 10 av sine 12 år. Det er ikke rett at hun må være sin egen advokat og sette saken på kartet. Derfor er vi glad for at støttegruppe er på plass og at Humlen er advokat. Nå er det først tid for å rydde opp, så er det på tide med å slutte å behandle barn babarisk.

Bli med i kampen:

Gi din støtte gjennom facebook gruppa her!

Kilde:
http://www.nettavisen.no/politikk/article3606046.ece

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 11. april 2013 av i Enkelt skjebner, SAKEN&KAMPEN.