Rettferdighet i asylpolitikken (RIA)

Respekt og rettferdighet for asylsøkere!

RIA går først i 1. Mai tog!

20130228-173352.jpg

Rettferdighet i Asylpolitikken er en av hovedparolene i 1. Mai toget i Stavanger. I tillegg er RIA invitert til å ha ainternasjonal appell i byparken etterpå. Nå melder LO at RIA skal få få først. Det betyr mye for synligheten. Dette må du få med deg og vi trenger din hjelp til å bli svært mange folk!

Vi har fått hovedparole i vårens to vakreste tog (før 17 mai)
8. mars ble en suksess i Stavanger med 500 fremmøtte. Neste tog er 1. mai. Både kvinner og menn, hele familien, kom og gå med oss under parolen «Rettferdighet i Asylpolitikken». Ta gjerne med underparoler som passer til hovedparolen og la oss mannsterke kreve endring for asylbarna og voksne asylsøkeresom ikke har fått en rettferdig vurdering av sin sak.

1. Mai fremmøte 12.30 ved folkets hus ( Folken). Løypa egner seg godt også for barn. Ender opp i byparken bak Domkirka hvor det er appeller.

Noen ideer til deg som vil lage plakat:

Nei til tvangsskilsmisse av asylfamilier
Ikke send konvertitter til forfølgelse
Rydd opp i lengeventende asylsaker
Nok er nok!
La asylbarna få bli
Uverdig og inhumant
Ja til Rettferdig asylpolitikk
Heia RIA!
Gi dem skattekortet tilbake!
Stopp returavtalen med diktaturstaten Etiopia!

Om Terje Høyland

Reisen fortsetter. Litt ubeskyttet sagt så handler denne reisen om å bringe IMI Kirken ut til nasjonene og nasjonene inn i IMI Kirken. Ubeskyttet fordi det dypest sett handler om å bringe Jesus til nasjonene og å møte nasjonene slik Jesus ville ha gjort det. Upresist fordi det også handler om deg, din gruppe, din business eller din menighet som slår følge med oss ut i verden. Terje Høyland + 47 47279194 / terje@imikirken.no

2 kommentarer på “RIA går først i 1. Mai tog!

  1. Helge Pettersen
    1. mars 2013

    Bør vi også stille i 1.-maitoget i Sandnes?

    • voyagetolife
      2. mars 2013

      Vi satser på Stavanger i år og vil samle flest mulig i samme tog. Vi er takknemlige for å ha fått tilslag på hovedparole i begge togene i Stavanger

Legg igjen en kommentar

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 21. april 2013 av i Demonstrasjon med stikkord , .